Старый Киев

Офіційно: метро у Києві тичасово припиняє перевезення пасажирів

admin 17.03.2020 Метро, Новости
Віталій Кличко метро

Віталій Кличко офіційно повідомив про те, що у Києві припиняється рух метро — перевезення пасажирів попередньо зупиняється до 3 квітня.

Мер також наголосив на тому, що громадяни, які вимушені використовувати транспорт для того, щоб їздити на роботу, повинні користуватися засобами безпеки та піклуватися про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

В Києві тимчасово закривається метрополітен

Друзі! Київ живе в умовах суворих обмежувальних заходів. Згідно рішення урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків. Тому, сьогодні з 23-ої години київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів. Попередньо до 3 квітня. Наземний пасажирський транспорт працює в штатному режимі, дублюючи лінії метро. Я закликаю киян піклуватися про своє здоров'я та безпеку і залишатися вдома. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих — користуватися засобами індивідуального захисту.Опубліковано Віталієм Кличком Вівторок, 17 березня 2020 р.

Повний текст звернення:

Друзі!

Київ живе в умовах суворих обмежувальних заходів.

Згідно рішення урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, та постанови кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків.

Тому, сьогодні з 23-ої години київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів. Попередньо до 3 квітня.

Наземний пасажирський транспорт працює в штатному режимі, дублюючи лінії метро.

Я закликаю киян піклуватися про своє здоров’я та безпеку і залишатися вдома.

Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе і оточуючих — користуватися засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, що учора у Києві закрили усі заклади торгівлі окрім продуктових магазинів, аптек, банків та АЗС.

Like this Article? Share it!

Leave A Response