Старый Киев

Обмеження в умовах пом’якшення карантину: що дозволено та що заборонено

admin 24.05.2020 Новости
Обмеження в умовах пом'якшеного карантину

Уряд визначився з умовами пом’якшення карантину (хоча умови змінюються надто швидко, важко сказати, чи буде відкрито рух пасажирського транспорту чи метро та чи не буде його припинено вже наступного дня). Тим не менш, спробуємо окреслити загальні вимоги та правила відвідування магазинів та офісів.

Офіційна позиція уряду є такою: у регіонах, де процедура поступового вихіду з карантину дозволена з урахуванням епідеміологічного стану, дозволяються масові та релігійні заходи, але з обмеженою кількістю відвідувачів; також буде дозволено користування міським, приміським та внутрішньообласним транспортом за умови, що кількість захворювань не підвищується, а лікарні мають достатньо пропускної спроможності для розміщення та лікування хворих.

Ситуація змінюється щодня, отже потрібно слідкувати за офіційними повідомленнями владних органів.

Відвідування продовольчих та непродовольчих магазинів дозволено за умови дотримання безпеки як з боку працівників закладів, так і з боку відвідувачів. Обов’язкове використання захисної маски та дистанціювання.

За умови забезпечення санітарної безпеки дозволено працювати у офісах. Мають бути наявними антисептичні засоби, працівники та відвідувачі повинні бути у масках. Регулярна дезінфекція приміщення також є обов’язковою.

Бережіть себе та близьких та залишайтеся здоровими.

Читайте також:

Етапи виходу з карантину та план зняття обмежень

Like this Article? Share it!

Leave A Response