Старый Киев

Мистецькі заходи у найвідомішій книгарні Києва «Сяйво»

admin 04.03.2021 Афиша

Ця книгарня, яка знаходиться у самісінькому центрі Києва, відома майже кожному киянину.

Історія книгарні “Сяйво книги” сягає далекого минулого і нараховує майже 77 років. Протягом всього свого життя вона була осередком українського духу, віддушиною для письменників і духовною Меккою для українських читачів.

У стінах книгарні проводили літературні читання такі корифеї української літератури, як Остап Вишня, Максим Рильський, Павло Тичина. Тому ми впевнені, що атмосфера цього місця здатна найособливішим чином сприяти розвитку, піднесенню та виявленню справжніх національних талантів, які обов‘язково повинні знаходити свого слухача.

Книгарня «Сяйво книги» надає простір для популяризації починаючих митців сучасності, де поети, письменники, художники, музиканти, науковці можуть проводити творчі вечори, зібрання, виставки, лекції, бесіди.


Книгарня спілкується із діячами культури про спільні створення літературних читань, адже свіже українське слово варте того, щоб бути почутим; художніх виставок, бо сучасним митцям є що повідати глядачеві, про організацію зустрічей для наймолодшого слухача, так як найкраще, що можна зробити для майбутнього — виховувати достойно підростаюче покоління; про проведення квартирників, оскільки це середовище несправедливо забутих зустрічей подарувало нам багато талантів, які знайшли відгук у прогресивної молоді; із науковцями та дослідниками, які щиро діляться плодами своєї наукової праці та прагнуть розширювати кругозір кожного українця.

Зал вміщує близько 30 гостей. Надсилайте заявки на участь та відвідування заходів на фейсбук сторінці КП «Міський магазин». Заплановані події будуть анонсуватися на вказаній сторінці, тому діліться інформацією з тими, кому це буде цікавим, слідкуйте за оновленнями та приходьте розділити радість спільних захоплень.

Додаємо розклад заходів на березень.


Like this Article? Share it!

Leave A Response