Старый Киев

Бессарабський ринок обрав роздільний збір відходів

admin 15.02.2022 Екологія
Бессарабский рынок 2019

Адміністрація ринку поставила за мету стати першим zero waste ринком в Україні шляхом зменшення кількості відходів і екологічного сліду загалом. Першим кроком став перехід на роздільний збір відходів: окремо органіка і окремо тверді побутові відходи. Про це адміністрація Бесарабського ринку повідомила на офіційному сайті.

Згідно результатів конкурсу на поводження з твердими побутовими відходами, послуги роздільного збору, вивезення та сортування з метою подальшої переробки надає компанія GreenAge.

GreenAge

Враховуючи недостатню інформованість суспільства щодо важливості подібних заходів, впровадження нової культури управління ресурсами та зменшення негативного впливу на довкілля, на GreenAge і її очільника Артема Миргородського покладено і консультативну місію з урахуванням проведення навчань для орендарів Бессарабського ринку. Протягом перших кількох місяців передбачено колективні та індивідуальні зустрічі зі всіма орендарями.

Бессарабский рынок 2019

В свою чергу, орендарі зобов’язані забезпечити відокремлення органічних (харчових) відходів від решти у додатково встановлені контейнери у місцях генерації відходів.

Читайте також:

Бессарабський ринок сьогодні: традиції, інновації, свіжі фрукти та криптовалюта

Дивіться також:

Галерея історичних фото Бессарабського ринку

Like this Article? Share it!

Leave A Response